Zoek rond uw postcode

U bevindt zich hier:    

Stater NV

3.9 / 10.0
(7 stemmen)
Podium 1
3826PA Amersfoort
Nederland

Toon telefoonnummer, website en email adres...
Telefoon: (+31) 0334509111
Website:
E-mail adres: Stuur een berichtinfo@stater.nl
52.1990855.43196
7 1.9727272727273 7 3.9
Gemiddelde waardering uit 7 stemmen

Kenmerken

Kenmerken adviseur:
Hypotheekakte
Hypotheken
Lening
Offertes
Spaarhypotheek
Tussenpersoon
Verzekeringen

Reviews

Plaats een review
|
dienstverlening/klantgerichtheid 0
Hypotheek gepasseerd; geld tegoeden worden vastgehouden die vrij moeten komen door Stater.Geen enkel persoon werpt zich bij dit bedrijf op als klant/empathisch/service/oplossings gericht en ze verwijzen allemaal naar protocollen en procedures. Totaal niet servicegericht en soms botweg onbeleefd en incapabel. Wat zijn dit voor mensen!? Ik lees op hun site hun missie ;`Wij willen onze klanten verbazen met hoogwaardige dienstverlening op alle onderdelen van het hypotheekproces. ` Buitengewone klantgerichtheid tegen scherpe tarieven`. En een ander van een teamleider aldaar;`Hoe zorgen wij er voor dat de klant zo snel en goed mogelijk geholpen is en hoe voorkomen wij dat onze klant nog een keer tegen hetzelfde probleem aanloopt. Uitdagend omdat we denken in oplossingen en mogelijkheden, waarbij onze klant centraal blijft staan `.Meneer ik kan u vertellen dat deze quotes ver buiten de realiteit zijn waarvoor Stater staat. Diverse malen contact gezocht; mail/telefoon. In alle gevallen zeer slecht/ eigenlijk niet geholpen. Tijd dat Radar of enig ander consumentenprogramma hier aan te pas komt!
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
totale af/behandeling
Waardering:
1.0 2.0
|
Prutsers eerste klas!!!!!!!
Ik heb nog nooit zo'n slecht bedrijf meegemaakt als Stater. Mensen die dit lezen, ga er aub nooooooooit mee in zee. Ze zijn zo ontiegelijk slecht in het afhandelen van problemen. Ik heb een extra aflossing gedaan in November 2013 en het is nu bijna een halfjaar later en het is nog niet afgehandeld. Ik heb geen goed woord over van de manier van afhandelen en van klanttevredenheid en service hebben ze daar nog nooit gehoord.
GEEN ENKELE
ALLES
Waardering:
1.0 2.0
|
Wat een onkunde!
Onze rentevaste periode van onze hypotheek via Robeco loopt op 1 augustus a.s. af. Wij willen dan een deel aflossen en voor het restant een variabele rente. Lijkt me normaal dat ze je dan kunnen vertellen wat het rente percentage is. Nee dus, daarmee zijn ze niet op de hoogte. Moest maar een brief schrijven. Nee zei ik, ik wil telefonisch deze gegevens hebben en verbindt mij dan aub door met iemand die wel op de hoogte is. Niemand, werd mij verteld. Op mijn vraag hoe iemand een verantwoorde beslissing kon nemen zonder op de hoogte te zijn van de nu geldende rentepercentages, werd mij medegedeeld dat dat niet hun verantwoording is. Diep triest dat het eens zo klantvriendelijk Robeco en binnenkort dus de Rabobank (die neemt Robecohypotheken per 21 juni a.s. over) hun klanten overleveren aan een onvriendelijk, onkundig en onwillig bedrijf!
geen
Teveel om op te noemen
Waardering:
1.0 2.0
|
Zeer slecht, langzaam en inefficiënt
Mijn partner wil het oude meenemen van zijn verkochte huis (blijkbaar kon dat doorlopen ondanks huis verkocht) en dat opnieuw inzetten/venieuwen naar 1 deel van onze hypotheek voor het nieuwe huis. En dan de 2e levensverzekering op mijn naam voor de andere helft. Dat blijkt moeilijk. Stater blijkt een commercieel bedrijf te zijn, dat zich aan volledig aan procedures vasthoudt. Bijv. als ze voor een bepaalde vraag 6 weken de tijd krijgen om te reageren, dan sturen ze doodleuk na 6 weken en 1 dag een mailtje 'dat ze ermee bezig zijn'. Dat is dan hun eerste reaktie, terwijl ze nog geen fluit eraan gedaan hebben! Dat mag blijkbaar. En dat is nu bij ons ook zo. Ze zetten geen stap meer. Want dan komen ze eens sneller dan de afgesproken termijnen uit, en dat betekent dat dat het werk dus gemakkelijk aan kunnen en gaan mensen weggehaald worden. Dus daarom doen ze dat zo. Belachelijk!
GEEN
Zeer langzaam en logge organisatie. Hun werkwijze met SLA, service level agreements, daar moet het woord 'SERVICE'uit. Een commercieel bedrijf dat zoveel poeha maakt over hun 'gegarandeerde flexibiliteit' en dat ze 'snelle productintroducties, aanpassingen en acties' levert. Volgens http://www.stater.nl/index/75/organisatie/85/ en Buitengewone klantgerichtheid en sneller en efficiënter handelen......Nou nee dus!!!!
Waardering:
1.0 2.0
|
inefficient en onbeleefd
eerst ben ik door Stater doorverwezen voor info over de actuele rente voor de verlenging van een deelhypotheek bij robeco. bij robeco doorverwezen naar stater met de naam van iemand die mij hier verder kan helpen. bij stater verwezen naar robeco, als ik vervolgens naar de genoemde persoon vraag blijkt deze niet bekend bij degene aan de telefoon. als ik mijn verbazing uitspreek word ik onbeleefd behandeld: als iemand daar niet werkt,kan ik niet worden doorverbonden.
Waardering:
1.0 2.0
|
Langs elkaar heen werken
Ik heb 5 keer gebeld om mijn extra aflossing door te laten gaan. Er is elke keer verteld dat het geregeld is,zelfs de hypotheker het ook laten regelen via stater. Dus niet, er is niks geregeld,we werken lekker langs elkaar heen. Dat is toch de makkelijkste oplossing. Waar stater wel meteen mee klaarstond,dat was de aflossing van de overbrugging,omdat we gezakt waren in de koopsom van het huis.
niks
alles
Waardering:
1.0 2.0
|
Zeer slechte behandeling bestaande klant
Als bestaande klant met hypotheek tel je niet mee. Je wordt behandelt als vuil. Ze harken graag via de bank je binnen, laten Stater het werk doen terwijl ze niet capabel zijn! Wordt tijd dat er gewerkt wordt aan klantloyaliteit ipv snelle acquisitie.
GEEN
Klantgerichtheid, kennis en kunde, snelheid en accuraatheid.
Waardering:
1.0 2.0

Plaats een review

In de buurt gevonden

Velten AdviesGroep(7.8/10.0)1.6km
Amersfoort - Darthuizerberg 1
De VeltenGroep bestaat uit een aantal bedrijven, die actief zijn op het gebied van financiële dienstverlening. In onze klantbenadering staan kwaliteit en klantvriendelijkheid voorop. De VeltenGroep is onafhankelijk en gespecialiseerd in het adviseren en bemiddelen van verzekeringen, hypotheken en...meer...
Kenmerken adviseur: Financiele planning, Hypotheekberekening, Hypotheekkantoor, Hypotheekvergelijking, Leven hypotheek, Persoonlijke lening, ...
 
 
Stater, Portfolio Performance Management(8.2/10.0)2.1km
Amersfoort - De Brand 40
 
 
Moneyou(8.2/10.0)2.5km
Amersfoort - Ruimtevaart 24
Kenmerken adviseur: Hypotheken, Verzekeringen
 
 
De Hypotheker Amersfoort Noord(8.0/10.0)2.8km
Amersfoort - Het Masker 218
Kenmerken adviseur: Beleggingshypotheek, Hypotheekberekening, Hypotheekrenteaftrek, Makelaar, Sparen, Waarborgfonds, ...
 
 
Hypotheek Visie Het Masker(8.2/10.0)2.8km
Amersfoort - Het Masker 202
 
 

Plaatsen in de buurt

Baarn - Barneveld - Bunschoten Spakenburg - Hoevelaken - Huis Ter Heide Dr - Leusden - Nijkerk Gld - Putten - Scherpenzeel Fr - Soest
Hypotheekadviseur Wijzer is onderdeel van Xind Media - Privacy verklaring - Aanmelden hypotheekadviseur - Contact