Zoek rond uw postcode

U bevindt zich hier:    
Stadshypotheken

Stadshypotheken

8.1 / 10.0
(10 stemmen)
Haringvliet
3011XP Rotterdam
Nederland

Toon telefoonnummer, website en email adres...
Telefoon: (+31) 0648353955
Website:
E-mail adres: Stuur een berichtinfo@villaci.nl
10 4.0625 8.1
Gemiddelde waardering uit 10 stemmen

Bedrijfsomschrijving

Uw hypotheek

Het kopen van een huis is net als het sluiten van een huwelijk of het samenwonen een belangrijke beslissing in uw leven. Het sluiten van een hypotheek dient voor de financiering van de aankoop van de woning. Een weloverwogen beslissing hangt af van de informatie en het advies waarover u beschikt bij uw beslissing.


Het vinden van de juiste hypotheek is afhankelijk van uw persoonlijke omstandigheden. Welke hypotheekvorm het meest geschikt is voor u, hangt onder meer af van uw huidige en toekomstige inkomen, uw persoonlijke situatie en of u voor zekerheid kiest of juist een aanvaardbaar risico durft te nemen. U kunt kiezen uit honderden verschillende hypotheekvormen.
Ze zijn echter allemaal te herleiden tot vijf basisvormen.

1. De annuïteitenhypotheek;
2. De levenhypotheek;
3. De spaarhypotheek;
4. De effectenhypotheek;
5. De aflossingsvrije hypotheek.


Advies
Het advies, daar draait het uiteindelijk om. Natuurlijk is de hoogte van de rente belangrijk en wilt u graag weten hoeveel u op uw inkomen zou kunnen lenen. Bij een goed advies hoort echter meer.

Stadshypotheken houdt bij haar advies niet alleen rekening met uw huidige inkomen, maar brengt ook in kaart hoeveel u overhoudt bij de pensionering of eventuele arbeidsongeschiktheid of werkloosheid.

U moet er toch niet aan denken dat het hebben van een eigen woning uw leven moeilijk maakt door onvoorziene gebeurtenissen in uw leven of carrière. Ook in deze gevallen zult u uw hypotheeklasten moeten kunnen dragen.

Uiteindelijk hangt de juiste hypotheek af van wat u zelf wilt en wat uw financiële middelen en mogelijkheden zijn. Daarbij zijn de antwoorden op de volgende vragen van belang:

1. Hoeveel geld heeft u per maand over voor een eigen huis?
2. Hoeveel bestedingsruimte wilt u per maand overhouden?
3. Hoe stabiel is uw persoonlijke en financiële situatie?
4. Hoeveel risico wilt u nemen?

Het idee dat met het hebben van een eigen woning u tevens aan vermogensopbouw doet en wellicht ten goede komt voor een goede oude dag, waarbij u weet dat de waarde van uw woning ook met de waardeontwikkeling meegaat, wilt u natuurlijk zo houden.
Bij Stadshypotheken heeft u een levenslange zakelijke partner gevonden die oog heeft op persoonlijk advies. Want naast het adviseren en begeleiden van de financiering van uw woning geeft Stadshypotheken gevraagd en ongevraagd advies over de mogelijke financiele consequenties van uw inkomensontwikkelingen nu en in de toekomst.

Kenmerken

Kenmerken adviseur:
Aankoopbegeleiding
Aflossingsvrije hypotheek
Beleggingshypotheek
Financiele planning
Hypotheek oversluiten
Hypotheekadvies
Hypotheekberekening
Hypotheekkantoor
Hypotheekofferte
Hypotheekvergelijking
Laagste maandlasten
Leven hypotheek
Makelaar

Plaats een review

Hypotheekadviseur Wijzer is onderdeel van Xind Media - Privacy verklaring - Aanmelden hypotheekadviseur - Contact