Zoek rond uw postcode

U bevindt zich hier:    
JADA Finance

JADA Finance

7.8 / 10.0
(13 stemmen)
Geldropsedijk 2a
5672AC Nuenen
Nederland

Toon telefoonnummer, website en email adres...
Telefoon: (+31) 0407872981
Fax: (+31) 0408486874
Website:
E-mail adres: Stuur een berichtinfo@jadafinance.nl
51.4671035.541359
13 3.9090909090909 7.8
Gemiddelde waardering uit 13 stemmen

Bedrijfsomschrijving

JADA Finance voor een deskundig onafhankelijk totaal advies. Waarom u ?U bent niet te jong of te oud voor een Financiële Totaal Analyse van JADA Finance. Op elk moment in uw leven is het belangrijk uw zaken goed op orde te hebben. Denk aan de samenhang tussen financiën, verzekeringen, erfrecht, vermogensopbouw en risico’s. JADA Finance gebruikt en implementeert de Financiële Totaal Analyse voor u als particulier. Op basis van een uitgebreide inventarisatie van uw financiële doelen en wensen stippelen we een strategie uit om deze te bereiken. U krijgt een op maat gesneden, eerlijk en objectief advies.  Wat is een Financiële Totaal Analyse ?

Om inzicht te krijgen in uw wensen en behoeften en vervolgens een financieel plan op maat uit te brengen, hanteert JADA Finance een gedegen aanpak. Systematisch worden alle benodigde gegevens verzameld en verwerkt tot een solide advies met aandacht voor de kleinste details.

Hiertoe dient de Financiële Totaal Analyse. Dit is een methode om uw financiële situatie in kaart te brengen. Vervolgens wordt gericht toegewerkt naar uw persoonlijke financiële doelen en wensen. Het is een vorm van vermogens- en inkomensplanning die u in staat stelt in te spelen op toekomstige gebeurtenissen en optimaal gebruik te maken van alle (fiscale) voordelen. De Financiële Totaal Analyse houdt rekening met tal van financiële risico's en veranderingen die zich in uw leven kunnen voordoen. De invulling ervan is dan ook de start van een proces. De gediplomeerde adviseur van JADA Finance kan u daarbij ondersteunen.

Wie is JADA Finance ?

JADA Finance is een regionaal werkend financieel advies bureau. Met onze jarenlange ervaring als financieel adviseur, mogen wij ons rekenen tot een van de betere organisaties op het gebied van financiële dienstverlening in Nederland.

Onze visie en kwaliteit hebben geleid tot een klantgerichte aanpak die uitgaat van een geïntegreerde oplossing voor financiële vraagstukken voor de particuliere klant. Op die manier kunnen financiële producten en mogelijkheden perfect op elkaar worden afgestemd, waarbij wij de doelen, wensen en persoonlijke situatie van onze klant altijd als uitgangspunt nemen. Een ding staat vast: Financiële Totaal Analyse is voor iedereen interessant.JADA Finance werkt onafhankelijk op basis van advies en bemiddeling in de financiële dienstverlening en doet zaken met meerdere geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen waarbij in samenspraak met u als cliënt een advies opgesteld zal worden. Zaken als wensen voor nu en in de toekomst, waarbij rekening gehouden wordt met bestaande en aan te wenden middelen, staan mede borg voor een advies op maat. Wij bezoeken onze cliënten thuis in hun eigen omgeving, dit geldt zowel voor overdag als in de avonduren. Wij adviseren en bemiddelen in hypotheken, pensioenen, sparen & beleggen, vermogensplanning en verzekeringen.

Objectief

JADA Finance is dus niet verbonden aan een bank, verzekeringsmaatschappij of andere financiële instelling. Alles is erop gericht om díe strategie te ontwikkelen, waarmee u het hoogste rendement behaalt. Er blijkt vaak veel meer mogelijk dan u denkt!


Blijvende ondersteuning

Nadat de diverse zaken zijn geregeld, kunt u blijven rekenen op de ondersteuning van

JADA Finance. Niet alleen wanneer uw persoonlijke situatie wijzigt, zullen we samen met u het plan herzien en aanpassen aan de nieuwe situatie, maar ook als er nieuwe marktontwikkelingen zijn brengen wij u op de hoogte. Tevens kunnen we u begeleiden bij bezoeken aan bijvoorbeeld uw notaris, accountant, vermogensbeheerder etc.

SamenvattendJADA Finance is er voor u, om samen met u de totale financiële huishouding optimaal en systematisch onder te brengen om er voor u het meeste voordeel en rendement uit te halen en tevens er voor zorgdragen dat uw financiële huishouding in de toekomst up to date is. Zo is het bij het kopen van uw eerste huis essentieel om alle factoren die er bij komen kijken volledig en zorgvuldig te regelen. Zeker voor een gezin met jonge kinderen is dit cruciaal. Maar het pensioen moeten we in dit licht ook niet uit het oog verliezen. Voor ouderen is het bijvoorbeeld heel belangrijk hoe de opgebouwde kapitalen, fiscaal gezien, het best kunnen worden aangewend en benut. Het is dus heel belangrijk om uw zaken in alle omstandigheden optimaal te regelen. Dus is het belangrijk dat u daarbij een partner heeft die u door dik en dun steunt. Een service die u mag verwachten van JADA Finance.
Tenslotte…

Overtuigd of nog niet? Maak in beide gevallen een geheel vrijblijvende afspraak om te kijken of de Financiële Totaal Analyse ook voor u werkt.

JADA Finance werkt op basis van “no cure no pay”, dus is voor u als particulier geheel zonder risico.

Kenmerken

Kenmerken adviseur:
Aflossingsvrije hypotheek
Beleggingshypotheek
Financiele planning
Hypotheek oversluiten
Hypotheekadvies
Hypotheekberekening
Hypotheekkantoor
Hypotheekofferte
Hypotheekvergelijking
Laagste maandlasten
Leven hypotheek
Maximale hypotheek
Onafhankelijk hypotheekadvies
Online hypotheek
Persoonlijke lening
Spaarhypotheek
Verzekeringen
Hypotheek Planning
Onafhankelijk
Excellent Advies

Plaats een review

In de buurt gevonden

De Financiele Advies Groep(8.0/10.0)0.5km
Nuenen - De Pinckart 54
 
 
Van Oirschot Hypotheken en Verzekeringen in oprichting(8.0/10.0)1.2km
Nuenen - Vincent van Goghstraat 251
 
 
Van den Biggelaar Assurantien en Hypotheken anno 1927(8.4/10.0)2km
Nuenen - Zuster Winkellaan 7
Kenmerken adviseur: Hypotheken, Verzekeringen
 
 
Hypotheek&Zo Nationale Verzekeringen BV(7.6/10.0)3.3km
Eindhoven - Grote Beerlaan 1-h
 
 
Hypotheek & Wonen Eindhoven(8.0/10.0)4.1km
Eindhoven - Frans Halsstraat 12
Kenmerken adviseur: Belastingvoordeel, Beleggingen, Beroepsaansprakelijkheidsverzekering, Hypotheekvormen, Levensverzekering, Makelaar, ...
 
 

Plaatsen in de buurt

Beek En Donk - Best - Breugel - Eindhoven - Geldrop - Hellouw - Helmond - Son - Veldhoven - Waalre
Hypotheekadviseur Wijzer is onderdeel van Xind Media - Privacy verklaring - Aanmelden hypotheekadviseur - Contact