Zoek rond uw postcode

U bevindt zich hier:    

Hypotheek Plus

9.5 / 10.0
(13 stemmen)
Melrose 67
6922BC Duiven
Nederland

Toon telefoonnummer, website en email adres...
Telefoon: (+31) 0316280853
Website:
E-mail adres: Stuur een berichtinfo@hypotheekplus.nl
51.9368866.012484
13 4.7823529411765 13 9.5
Gemiddelde waardering uit 13 stemmen

Kenmerken

Kenmerken adviseur:
Aankoopbegeleiding
Adviesgesprek
Beleggingsfondsen
Hypotheekadvies
Hypotheekadviseur
Hypotheekrenteaftrek
Hypotheekvormen
Hypotheken
Kapitaalverzekering
Lening
Levensverzekering
Makelaar
Spaarhypotheek
Taxateur
Taxaties
Waarborgfonds

Reviews

Plaats een review
|
De drie B's: Betrokken, Begrijpelijk en Betrouwbaar
Vanaf de eerste kennismaking ervaren wij in Martin Willemsen een adviseur die helder kan uitleggen wat wel en niet verstandig is in onze situatie. Wij ervaren in dit persoonlijke advies een grote mate van betrokkenheid (in positieve zin: 't is iets meer, mag dat) en het geeft ons het gevoel dat daar waarover wij advies willen in betrouwbare handen is.
Waardering:
5.0 10.0
|
Persoonlijk, betrokken en deskundig!
Dhr. Willemsen heeft voor ons bemiddeld bij en geadviseerd bij de aankoop van de woning en het afsluiten van een passende, op de persoonlijke situatie afgestemde hypotheek. Daarnaast heeft Martin op een later moment tijdens verandering van de persoonlijke situatie zich ingespannen om de hypotheek hierop aangepast te krijgen. Tot slot heeft Martin ook ons ook ondersteund in de aanpassing van de Hypotheek t.b.v. verbouwing. In alle situaties naar grote tevredenheid. Er zijn veel mensen actief in deze branche. Het is was dan ook best spannend om met een voor ons onbekend persoon in zee te gaan. Echter, vanaf het eerste moment klikte dit en zijn de activiteiten van Martin altijd naar tevredenheid geweest!
Zeer prettige en persoonlijke begeleiding bij aankoop woning en eerlijk advies bij het afsluiten hypotheek afgestemd op persoonlijke situatie.
Geen!
Waardering:
5.0 10.0
|
betrouwbaar integer
We zijn al jaren klant bij dhr. Willemsen en dat naar volle tevredenheid. Hij heeft ons steeds een hypotheek op maat geleverd. Zijn expertise op dit gebied is grrot. Het valt ons op dat hij goed kan inventariseren wat onze wensen zijn en dat hij uiteindelijk met een gedegen advies komt. Hij is volledig op de hoogte van de financiële markt zodat hij met een zo gunstig mogelijk hypotheek voorstel aan komt dragen. Wij kunnen hem zeer zeker aan bevelen.
betrouwbaar, kan goed luisteren, dringt je niets op, is secuur
geen
Waardering:
5.0 10.0
|
betrokken, deskundig en integer
Ik heb de heer Willemsen ingeschakeld bij de bemiddeling van de aankoop van mijn woning en voor de financiering van de hypotheek. Zijn expertise op deze gebieden is groot. Belangrijk was dat de keuzes die ik maakte verantwoord zouden zijn en de begeleiding hierin heeft hij naar volle tevredenheid gedaan. Ook na de aankoop is hij dicht betrokken en heeft ons ondersteunt bij een verborgen gebrek en dat is positief afgerond. Complimenten!
eerlijk advies denkt mee is kritisch en secuur betrouwbaar.
geen enkele
Waardering:
5.0 10.0
|
Altijd het juiste advies
Al jaren lang zijn wij tevreden klanten bij Martin Willemsen. Hij heeft ons een goede hypotheek geadviseerd en ons alle medewerking verleent die nodig was om de oude hypotheek om te zetten naar de nieuwe. Alle hindernissen die daarbij bestonden zijn door Martin vakkundig afgehandeld. Ook wordt op een prettige wijze naderhand geïnformeerd naar nog eventuele openstaande punten of vragen. Wij komen graag terug bij Martin voor een volgend advies, en raden hem iedereen aan! Voor ons een dikke 10 en dat is echt niet overdreven!
Betrouwbaarheid en het juiste, passende advies door goed luisteren, en de interpretatie te verifiëren.
Waardering:
5.0 10.0
|
Maakt het gegeven vertrouwen volledig waar.
Op advies van buurtbewoner Martin ook geconsulteerd n.a.v. verbouwing van ons huis. Hij viel op door rustige en goed doordachte vraagtselling. Kort daarna kwam er een keuzemogelijkheid met de plussen en minnen van de beste en tegelijk goedkoopste hypotheekgevers; tot onze verrassing kon de verbouwing ruimschoots doorgaan. Een echte aanrader: dat hebben we dus ook gedaan, leverde al weer 2 nieuwe klanten voor Martin op, die net zo tevreden zijn!
Persoonlijke benadering.
Waardering:
5.0 10.0
|
Advies op maat
Dhr. Willems luistert met grote aandacht en oprechte interesse naar onze wensen en komt met een gedegen advies op maat waar we nog steeds erg blij mee zijn. Ook na het advies blijft Hypotheek plus ons op prettige wijze op de hoogte houden via nieuwsbrieven en kerstkaart.
Luistert aandachtig en goed Maakt een goede vertaalslag Kan het advies goed beargumenteren Ook daarna blijft er op prettige wijze contact
Waardering:
5.0 10.0
|
Goed en betrouwbaar
Wij hebben circa vier jaar geleden een hypotheekadvies ontvangen dat specifiek was afgestemd op onze persoonlijke situatie en wensen. Ook daarna nog goede nazorg gekregen.
Betrouwbaar, advies toegesneden op de persoonlijke situatie. Dhr Willemsen is bereid veel tijd te steken in een volledig advies en zorgt ook voor een nauwkeurige praktische afhandeling.
Waardering:
5.0 10.0
|
Ook goede nazorg
d.m.v Een nieuwsbrief met goede tips,een telefoontje en gewoon een kerstkaart blijft het contact goed,je kunt nog steeds een vraag stellen. Bij de plaatselijke banken kijken ze enkel naar hun eigen voordeel.
Denkt mee,probeert de situatie van de klant in te schatten en waarschuwt wat de risiko,s zijn. Mensen die ik naar hem gestuurd heb zijn ook tevreden,ik heb er van beide partijen een leuke attentie aan overgehouden.
Waardering:
5.0 10.0
|
betrouwbaar en goede prijs
We vonden het erg spannend om iemand in de arm te nemen toen we twee jaar geleden ons eerste huis kochten. Het gaat toch om veel geld, je bent als onwetende, onervaren koper toch kwetsbaar en moet maar een beetje om je gevoel afgaan. Dhr Willemsen heeft ons op geen enkel punt teleurgesteld. We raden hem dan ook zeker aan.
Manier van betalen: je betaalt provisie over het verschil tussen vraag- en aankoopprijs dus je hebt er beide baat bij om eem zo goed mogelijke prijs te bedingen. Dhr Willemsen blijft wel realistisch en respectvol richting de andere partij.
Waardering:
5.0 10.0
|
Betrouwbaar
Luistert erg goed naar klant en geeft degelijk en betrouwbaar advies. Zeer aan te bevelen.
Zeer secuur Geduldig Luistert goed
Waardering:
5.0 10.0
|
Gewoon Goed.
Hypotheek Plus heeft ons 3 jaar geleden geholpen met een hypotheek en we zijn nog steeds tevreden.
Goed en eerlijk advies. Zoekt alles voor je uit.(wat het beste bij je wensen past) Denkt ook aan alles. Voor vragen kun je Hypotheek Plus altijd bellen.
Geen
Waardering:
5.0 10.0
|
Echt eerlijk advies
Goed advies,eerlijkheid duurt het langs gevoel.
Denkt mee,ook voor de toekomst.
Waardering:
5.0 10.0

Plaats een review

In de buurt gevonden

De Hypotheker Duiven(7.8/10.0)1.7km
Duiven - Rijksweg 42F
 
 
Middelkoop Abma Gaertner Hypotheken(7.8/10.0)3.2km
Duiven - Stenograaf 1
 
 
Hypotheek & Verzekering H.J.T. de Vries(7.6/10.0)3.7km
Zevenaar - Zonegge 2001
 
 
Hypotheek-centrum(7.6/10.0)3.7km
Westervoort - Hamersestraat 16
 
 
H & H Hypotheek Adviseurs(8.4/10.0)4.2km
Westervoort - Dorpstraat 92
Kenmerken adviseur: Hypotheekadviseur, Koopakte, Lening, Makelaar, Sparen, Taxateur, ...
 
 

Plaatsen in de buurt

Arnhem - Didam - Doesburg - Doornenburg - Elst Gld - Gendt - Huissen - Velp Gld - Westervoort - Zevenaar
Hypotheekadviseur Wijzer is onderdeel van Xind Media - Privacy verklaring - Aanmelden hypotheekadviseur - Contact