Zoek rond uw postcode

U bevindt zich hier:    
G%d Advice Finance

G%d Advice Finance

7.8 / 10.0
(4 stemmen)
Heinsbergerweg 6
6061AJ Posterholt
Nederland

Toon telefoonnummer, website en email adres...
Telefoon: (+31) 0621242180
Fax: (+31) 0434093106
Website:
E-mail adres: Stuur een berichtinfo@goodadvicefinance.nl
51.1164776.038536
4 3.9375 7.8
Gemiddelde waardering uit 4 stemmen

Bedrijfsomschrijving

G%d Advice Finance is een onafhankelijke tussenpersoon in de financiële dienstverlening. We willen niet het zoveelste advieskantoor zijn, dat heel veel mooie praatjes heeft, maar als puntje bij paaltje komt de plank (volledig) misslaat.

Wanneer er een afspraak tot stand is gekomen, komen wij op het afgesproken tijdstip bij u thuis. Dat is voor u vertrouwd en u heeft alle benodigde informatie omtrent uw financiën (hoogwaarschijnlijk) bij de hand.

Naar gelang van uw wens kijken we naar een specifiek financieel vraagstuk, of we bekijken de hele financiële situatie. Wensen worden bekeken en oplossingen aangedragen.

Dit alles doen we op een normale manier, geen push verkoop, geen commerciële verkooppraatjes. We willen vanuit een objectief oogpunt uw financiële situatie bekijken. Wanneer we constateren dat u uw zaken goed op orde heeft, dan hoort u dit van ons en blijft alles bij het oude.

Zijn er zaken die beter of anders kunnen, dan geven wij hier onze mening en eventuele oplossingen in aan. Alle oplossingen die we bieden zijn in ieder geval veilig, voor u goed begrijpbaar en van deze tijd. We bieden zekere produkten aan en werken met gerenomeerde verzekeraars en banken.

Dit kunnen we niet alleen beweren maar ook waarmaken. Door de jaren heen hebben bestaande klanten al vaker een beroep moeten doen op een of meerdere partijen waar we zaken mee doen. Dan zie je ook welke partijen woord (kunnen) houden. Daarom mogen we ook stellen dat de oplossingen die worden aangedragen ook meerwaarde hebben tegen een eerlijke prijs.

Verder is het voor ons ook belangrijk dat onze slogan; Voor nu en in de toekomst, ook een waarheid is. We willen een langdurige relatie met onze klanten opbouwen en houden. We staan u nu met raad en daad ter zijde maar ook wanneer dingen in u (financiële) situatie veranderen helpen we u verder.

Kenmerken

Kenmerken adviseur:
Adviesgesprek
Hypotheekadvies
Hypotheekadviseur
Hypotheekkantoor
Hypotheken
Laagste maandlasten

Plaats een review

In de buurt gevonden

Regionale Hypotheekpartners(8.2/10.0)4.5km
Sint Odilienberg - Raadhuisplein 1
Kenmerken adviseur: Adviesgesprek, Beleggingsfondsen, Hypotheekadviseur, Hypotheekofferte, Offertes, Waarborgfonds, ...
 
 
HUIJERJANS Adviesgroep B.V.(9.0/10.0)4.5km
Sint Odilienberg - Raadhuisplein 1
Kiezen voor HUIJERJANS Adviesgroep B.V. is kiezen voor bewezen vakmanschap. De organisatie is zondermeer een begrip in Midden-Limburg. De fundamenten bestaan uit ruim 40 jaar ervaring in verzekeringen, pensioenen, hypotheken, sparen & leningen. De beste adviezen op financieel en...meer...
Kenmerken adviseur: Hypotheekvergelijking, Hypotheekvormen, Kapitaalverzekering, Levensverzekering, Overlijdensrisicoverzekering, Verzekeringsproducten, ...
 
 
Bänziger & Léger Financieringen(8.6/10.0)6.8km
Montfort - Huysbongerdweg 53
Indien u uw financiele zaken goed geregeld wilt hebben tegen een scherpe prijs dan kan ik u van dienst zijn. Ik ben een specialist en dat wil zeggen dat ik op bepaalde gebieden erg goed u van dienst kan zijn en op andere gebieden niet. Indien ik tegen vakgebieden aanloop waar mijn specialisatie niet...meer...
Kenmerken adviseur: Aflossingsvrije hypotheek, Beleggingshypotheek, Hypotheek oversluiten, Hypotheekberekening, Hypotheekofferte, Laagste maandlasten, ...
 
 
NEDU B.V.(8.0/10.0)8.8km
Roermond - Willem II Singel 66
 
 
V. & M. Assurantiën BV(7.6/10.0)8.8km
Roermond - Willem II Singel 51
Kenmerken adviseur: Hypotheekadvies, Hypotheken, Offertes, Spaarhypotheek, Verzekeringen
 
 

Plaatsen in de buurt

Echt - Haelen - Heel - Maasbracht - Merkelbeek - Montfort - Oirsbeek - Roermond - Sint Odilienberg - Sittard
Hypotheekadviseur Wijzer is onderdeel van Xind Media - Privacy verklaring - Aanmelden hypotheekadviseur - Contact