Zoek rond uw postcode

U bevindt zich hier:    
Consilium Personalis

Consilium Personalis

9.1 / 10.0
(7 stemmen)
Postbus 509
7940AM Meppel
Nederland

Toon telefoonnummer, website en email adres...
Telefoon: (+31) 0522491521
Fax: (+31) 0522500119
Website:
E-mail adres: Stuur een berichtinfo@consiliumpersonalis.nl
7 4.5619047619048 7 9.1
Gemiddelde waardering uit 7 stemmen

Bedrijfsomschrijving

Over Consilium Personalis

Wij zijn een innovatief bedrijf gespecialiseerd in hypotheken, we kunnen u ook over meerdere producten informeren, maar blijven liever gespecialiseerd in het ding waar we claimen goed in te zijn en ook vrijwel alles van weten, te weten de hypotheekmarkt en alles wat het met zich meebrengt.
Uiteraard zijn we voorzien van alle benodigde diploma’s en ervaring.

Ons team bestaat alleen uit hypotheekadviseurs die zich reeds hebben bewezen en zij worden op hun beurt weer ondersteund door een krachtige binnendienst. Samen zorgen ze er voor dat uw hypotheek tot in de puntjes wordt verzorgd. Ook in de nazorg kunt u rekenen op een gedegen begeleiding. Tevens kunt u, indien gewenst, tijdens een jaarlijks persoonlijk gesprek uw gehele situatie weer met ons doornemen. U kunt dit gesprek te allen tijde bij ons aanvragen.

Kenmerken

Kenmerken adviseur:
Aankoopbegeleiding
Aflossingsvrije hypotheek
Beleggingshypotheek
Financiele planning
Hypotheek oversluiten
Hypotheekadvies
Hypotheekberekening
Hypotheekvergelijking
Laagste maandlasten
Leven hypotheek
Maximale hypotheek
Onafhankelijk hypotheekadvies
Online hypotheek
Spaarhypotheek
Verzekeringen
Erkend Hypothecair Planner
Landelijke dekking

Reviews

Plaats een review
|
Zonder Frank was het allemaal niet gelukt
Als starter op de huizenmarkt, wou ik graag gebruiken maken van alle mogelijke voorzieningen voor starters. Frank heeft mij hier goed bij geholpen. Helaas was ik een dag te laat voor de koopsubsidie (die afgeschaft werd), maar gelukkig heeft Frank het nog kunnen regelen om op tijd een starterslening af te sluiten. Doordat Frank zo snel schakelde en zich voor 200% ingezet heeft, heb ik mijn appartement dan ook kunnen kopen. Tevens kon ik Frank altijd bellen, hield hij mij goed op de hoogte en heeft hij veel geduld om alles uit te leggen. Ik ben dan ook erg tevreden over zijn deskundigheid en zijn werkwijze.
snel schakelen, goed bereikbaar, geduldig, deskundig, betrouwbaar
Waardering:
5.0 10.0
|
De beste adviseur!
Ik ben zeer tevreden over Consilium Personalis, ik ben bij verschillende adviseurs geweest voor het regelen van mijn hypotheek maar helaas werd ik steeds teleurgesteld, maar ik kwam in contact met Frank van Eindhoven en ja hoor mijn hypotheek was snel geregeld en uiteindelijk kon ik mijn huis kopen en lekker slapen zonder zorgen. Zijn werkwijze is zeer goed, betrouwbaar, vakkundig, vriendelijk en zeer snel, goed bereikbaarheid wat belangrijk is. Frank bedankt voor je hulp!!!
Betrouwbaar,snelheid,vakkundig!!!
Geen
Waardering:
5.0 10.0
|
Consillium Personalis, daar kun je mee een (t)huis kopen.
Via de makelaar zijn wij in contact gekomen met Frank van Eindhoven van Consillium Personalis. Wij wilden graag een huis kopen, maar hadden onze eigen woning nog niet verkocht. Frank heeft ons heel duidelijk uitgelegd wat de mogelijkheden waren. Wij zijn heel dankbaar voor het advies en de zaken die hij voor ons geregeld heeft. Duidelijk, persoonlijk, vertrouwd.
Vertouwd, snel en persoonlijk
geen
Waardering:
5.0 10.0
|
Huiseigenaar
Ik ben uitermate te vrede zoals de heer Frank van Eijndhoven mij geadviseerd heeft. Door zijn kennis en zeker ook zijn onvermoeibaarheid is dat wat aanvankelijk moeilijk leek toch een succes geworden. Verder valt ook zijn persoonlijke benadering en zijn duidelijkheid op zodat je precies weet waar je aan toe bent.
Kennis van zaken en duidelijkheid
Waardering:
5.0 10.0
|
Prima en persoonlijk advies
Dankzij Frank een prima huis kunnen kopen. Een hypotheekadvies berekenen kan iedere adviseur, maar met een op maat persoonlijk advies, Franks doorzettingsvermogen, zijn snelle communicatie, en een adviseur die zeer prettig is in de omgang, dat maakt Frank uniek. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik uitermate tevreden ben over het hele traject!
Betrouwbaar, zeer kundig, Goede communicatie
Geen
Waardering:
5.0 10.0
|
Mijn eerste eigen huis, een droom die is uitgekomen!
Ik ben erg tevreden over de klantgerichtheid en de werkwijze van Frank van Eijndhoven. In eerste instantie leek een eigen huis niet haalbaar maar door de kundigheid en de oplossingsgerichte aanpak is mijn huis werkelijkheid geworden. Ik heb voor Consillium Personalis gekozen vanwege de persoonlijke benadering, kennis, en inleving.
Kennis, Betrouwbaar, Kundig, gericht op persoonlijke benadering. Frank zoekt verder als er niet meteen een financiering klaarstaat, dit is fantastisch!
Geen; ik ben volledig tevreden en raad hem aan bij bekenden.
Waardering:
5.0 10.0
|
Ons droomhuis werd mede door Consillium personalis werkelijkheid!
Wij zijn uiterst tevreden over Consillium personalis. Vanaf het eerste gesprek wordt er gedegen en serieus werk verricht. de professionele houding en benadering zonder dat het menselijk aspect verloren gaat spreekt ons erg aan. Dhr.van Eijndhoven beschikt over een zeer brede kennis van zaken en gaat zeer oplossingsgericht te werk. Mede door zijn inzet en doorzettingsvermogen wonen wij nu in ons droomhuis.
Brede kennis van zaken Persoonlijke benadering Zeer goed bereikbaar zowel telefonisch als per mail met vrijwel direct een reactie op vraag.
kunnen we zo niet bedenken.
Waardering:
5.0 10.0

Plaats een review

Hypotheekadviseur Wijzer is onderdeel van Xind Media - Privacy verklaring - Aanmelden hypotheekadviseur - Contact